Serie6 & Oldboys

Af Speg - Onsdag d.6 Juni 2012 - Kl.18:43

Det er nu officielt at vi har tilmeldt et hold mere til efteråret

Da vi klubbens Serie5 hold har fået en stor tilgang af spillere, er vi nødt til at tilmelde et hold mere i Serie 6, så alle klubbens spillere kan få mere spilletid.

Valget stod mellem et oldboys hold, eller serie 6. Valget faldet på S6 da ikke alle har en påkrævede alder til oldboys, samt at niveau i oldboys og serie6 er meget lige.

Programmet er ikke kommet endnu, men vi arbejder på at lægge kampene i løbet af ugen, fortrinsvis onsdag/fredag.

Træningen i klubben vil i samme ombæring bliver reduceret til 1 dag, mod nuværende 2 dage, formentligt tirsdag. Dog er disse dage ikke fastlagt endnu.

S6 forventes at starte i starten af August.

Der er allerede tilmeldt en håndfuld koryfæer fra klubbens fordumstid, og du kan blive den næste ved at tage kontakt til bestyrelsen og gøre opmærksom på at du gerne vil spille med fra efteråret,eller sende en hilsen på facebook. Du er naturligvis også velkommen til bare at dukke op til træning allerede nu og få pudset formen af .

Vel mødt til efteråret !
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/rsfcs.dk/public_html/data/novacms/scripts/nyhederkommentar.php:13 Stack trace: #0 /var/www/rsfcs.dk/public_html/index.php(24): include() #1 {main} thrown in /var/www/rsfcs.dk/public_html/data/novacms/scripts/nyhederkommentar.php on line 13